Panade:
Bland mandelflagerne med knust peber samt citronmelisse og bind det sammen med akaciehonning.
Tomatragout:
Rist grofthakkede tomater i olie i en gryde, til de afgiver saft. Tilsæt knust hvidløg og lad det koge i 5-10 minutter.
Kom evt. lidt vand ved, hvis ragouten er tør.
Pisk smør i og smag til med salt og peber.
Torsketournedos:
Torsken skæres i 4 ens stykker, der foldes sammen så man har 4 små tårne.
De fire tournedoser lægges i et smurt ildfast fad og forbages ved 200º C i ca. 4-5 minutter.
Krydr fisken med salt og peber og fordel panaden på tournedoserne.
Bages færdig i 8-10 minutter.
Squashsauté:
Squashen flækkes på langs og skæres i halvmåner. Rist dem forsigtigt på panden ved middelvarme, så de ikke tager farve. Krydres med salt og peber.
Servering:
Fisken anrettes på tallerkenen ovenpå squashsautéen, som er omkranset af tomatragout.
Server et stykke godt brød til.