Græsk brød

Brød med feta og oliven. Det perfekte brød til den græske middag.

Ingredienser:

4 personer

25 gram gær
1 teskefulde salt
2 dl vand
350 gram hvedemel
1½ spiseskefulde olivenolie
100 gram fetaost
75 gram sorte oliven.

Vandet lunes, og gæren røres ud i det. Olie, salt og mel tilsættes, og dejen æltes godt igennem.

Stilles lunt tilhævning ca. 45 min.

Fetaosten vandes ud ca. 15 min. og smuldres.

Oliven skæres i skiver.

Dejen rulles ud til en firkant (ca. 20*50cm) på et meldrysset bord. Fyldet fordeles på pladen og den rulles sammen, lige som en roulade.

Brødet bøjes lidt, så det ligner et horn. Sættes på en bageplade og hæver ca. 30 min.

Bages ca. 30 min ved 200 grader på næstnederste ovnribbe.