Mokkamousse

Nem dessert med en delikat kaffesmag. Stil desserten i køleskab i god tid, så den når at blive helt kølet ned.

Ingredienser:

4 personer

100 g sukker
2 dl vand
6 spsk frysetørret kaffepulver
5 blade husblas
5 pasteuriserede æggehvider
5 dl piskefløde 38%
5 pasteuriserede æggeblommer
4 blade frisk mynte

Hæld sukker med vand og kaffe i en gryde. Tænd for blusset og bring det i kog. Lad siruppen køle lidt af og smelt husblas i den lune kaffesirup.

Pisk æggehviderne. Pisk fløden til skum.

Når siruppen er afkølet til stuetemperatur, blandes æggeblommer, æggehvider og flødeskum. Fold det hele sammen med kaffesiruppen og læg på køl i 2 timer.

Anret moussen med flødeskum og mynte.

Opskrift fra www.opskrifter.dk