Findel de soltørrede tomater i en blender med hvidløg, chili, citronsaft og olivenolie til en tyk, ensartet creme.
Smag den til med salt, peber og sukker og evt. mere citronsaft.
Vend de optøede rejer i cremen og lad dem trække i mindst et par timer, i køleskabet.
Grill rejerne på en grillpande eller steg dem ved høj varme på en almindelig pande i ca. 4 minutter.
Kom chutney, olie, hvidløg, chili, limesaft, koriander og hvidvinseddike i en blender eller foodprocessor og blend det til en glat dressing.
Juster evt. dressingen med vand og smag den til med salt og peber.
Skræl og udkern agurk og melon. Skær frugterne i tern, vend dem i dressingen og lad dem trække koldt i en times tid.
Drys relishen med hakket koriander og servér den til rejerne sammen med et godt stykke brød.
Denne opskrift stammer fra Føtex kogebogen 65 Kokkehuer