Kinesisk suppe

Kinesisk suppe

En kinesisk suppe med en spændende smag. Meget nem at tilberede.

Ingredienser:

4 personer

½ hvidkålhoved
1½ spsk olie
250 g magert svinekød
1½ l hønsekødsuppe eller bouillon
2-3 spsk soja
½ til 1 tsk fint revet ingefær
8 forårsløg med top
120 g æg-nudler

Snit kålen meget fint, skær kødet i tynde strimler og snit forårsløg i 1½ cm lange stykker.

Varm olien op i en wok, eller stor gryde. Lynsteg kål og kød i 5 min.

Kom ingefær og soja i suppen og bring det i kog - Lad det simre 10 min.

Kog nudlerne, tag dem op og kom dem i suppen sammen med løgene. Skru op og bring suppen i kog. Smag den til med salt og peber og evt. mere soja og ingefær.

Server suppen straks, mens grønsagerne er sprøde.