Asparges med parmaskinke

Asparges med parmaskinke

En lille, hurtig og lækker forret, på grillen eller på panden.
De små spid kan også serveres som pynt og tilbehør til hovedretter, f.eks. en pastaret.

Ingredienser:

4 personer

2 bdt. tynde grønne asparges
2 pakker parmaskinke
bambuspinde
balsamicoeddike

Blancher aspargesene i kogende vand 1/2 minut. Tag dem op og dryp dem af.

Skær aspargesene over i halve og pak ca. 5 stykker asparges ind i hver skive parmaskinke til en lille pakke.

Knæk bambusspiddene over i halve og stik en pind igennem hver række asparges, så pakken holdes sammen som et spid.

Steg pakkerne gyldne på en varm grill, en grillpande eller en almindelig varm pande. På en pande kan det være nødvendigt at bruge 1 spsk olivenolie.

Dryp med balsamicoeddike lige inden serveringen. Server pakkerne brandvarme, med en lille smule salat og evt. brød som en forret.

Opskriften er fundet på sol.spismed.dk