Culotten lægges i en plastpose. Marinaden (se nedenfor) piskes sammen og hældes ved. Posen lukkes og lægges i køleskab 8-12 timer.
Culotten dryppes af, krydres med salt og peber og lægges i et ovnfast fad. (Gem marinaden)
Sættes i ovnen på midterste ribbe ved 225 grader. Brunes i 15 min, hvorefter temperaturen dæmpes til 200 grader og culotten videresteger i 30-45 min.
Marinade:
1½ dl rødvin, 2 spsk. chilisauce, 1 spsk. rødvinseddike, 1spsk. farin, ½ spsk. hakket løg, peber og ½ tsk salt.
Rødvinssauce:
1 dl siet marinade, 1 dl rødvin, 2 dl oksebouillon, 2 tsk. majsstivelse, 1 dl fløde, peber og ½ tsk. salt.
Marinade og rødvin koges igennem i 2-3 min. Bouillon hældes ved. Majsstivelse udrøres i fløden og hældes ved.
Det hele koges godt igennem og smages til med salt og peber.