Salat med tigerrejer

Denne salat kan også laves i mindre portioner og bruges som forret.

Se opskriften »

Hovedretter
Pizza med svampe og æble
Pizza med svampe og æble

En klassisk pizza med et twist af Danmark.

Se opskriften

Rosmaringrillet svinemørbrad

Svinemørbrad på grill med lækre grillede æbler.

Se opskriften

Salat af grillede nye kartofler med sennepsfrø og tabasco

En nem lille ting til grillen, når den alligevel er i gang.

Se opskriften

Struds med æble og appelsin
Struds med æble og appelsin

En lækker strudsesteg med æble, appelsin og nødder.
Serveres med aspargeskartofler, grønne bønner og en sauce lavet af the og portvin.

Se opskriften

Strudse-frikadeller

Prøv en gang struds - Det er lige så lækkert som oksekød.

Se opskriften

Svinemørbrad på grill
Svinemørbrad på grill

Hurtig og nem ret på grillen med jordbærsalat og grøntsagsspyd.

Se opskriften

Timianstegt roastbeef
Timianstegt roastbeef

Timianstegt roastbeef med ovnbagte rodfrugter, Trompette de la Mort sauce og dampede porrer/forårsløg.

Se opskriften

Vinmarineret vildtsteg
Vinmarineret vildtsteg

Server evt. med kartofelskiver, asparges og stegte svampe.
Andre dele af vildt, f.eks. yderlår, bov eller højreb kan også bruges, men bør da ligge i marinade i 1-2 uger.

Se opskriften

Ørredfilet med tomatpesto

Ørred med hjemmelavet tomatpesto.
Serveres med fyldte portobellosvampe og pasta med mild chilifløde.

Se opskriften