Forretter

Asparges med parmaskinke
En lille, hurtig og lækker forret, på grillen eller på panden. De små spid kan også serveres som pynt og tilbehør til hovedretter, f.eks. en pastaret.

Auberginer med parmaskinke og ost
Lækker italiensk inspireret forret. Rullerne er også gode som tapas.

Bønnesuppe a la Petros
Græsk bønnesuppe med frisk landbrød. Det er meget vigtigt at bønnerne står i blød natten over.
Dampede muslinger
Den helt klassiske som man aldrig går fejl af.

Gedeost med tomat og basilikum
Gedeost bagt med tomat og basilikum. God som forret eller en lille lækker ting på en buffet.
Gittes ørredsalat
Ørredsalat m. rygeost - mums. Serveres med et stykke godt lyst brød.

Grillede Black Tiger rejer
Dejlig eksotisk/fremmedartet og fyldt med smagsnuancer, vi normalt ikke kommer ud for.

Grillede figner og meloner
I denne ret er peber en ingrediens og ikke et krydderi. Retten kan også serveres som dessert.
Hvidløgssuppe
En lækker forret til dem der kan lide hvidløg.

Kinesisk suppe
En kinesisk suppe med en spændende smag. Meget nem at tilberede.

Krebsehaler med grønne asparges og dild sabayonne
En lækker og hurtig forret. Kan laves med rejer i stedet for krebsehaler.

Laksetatar på brødstave
Laksen er råmarineret i lime, salt og sukker, og har fået et ekstra pift med chili og koriander. De små laksemadder er også rigtig gode som tapas.

Legeret champignonsuppe
En varm suppe til en kold vinterdag. Server et godt stykke brød til.

Parmaskinke trompeter
Parmaskinke fyldt med en lækker avokadomos.

Ristet brød med lakserillette på fyldig salat
"Lakseæg" på en bund af salat m. bacon og asparges.Serveres evt. med lidt nye kartofler.

Røget ørredtårn med gedeost
Serveret med citroncreme og ristet rugbrød.En ret vi lavede ud fra princippet "tøm et køleskab".

Saganaki muslinger
Muslinger smager altid godt og er nemme at tilberede. Her serveret med en lækker tomatsauce og drysset med feta.

Skaldyrsrisotto
En forret der vil vække lykke. Serveres med hummerbisque og frisk kørvel.

Stegte kammuslinger og rejer med ærtepuré
Stegte kammuslinger og tigerrejer serveret på ærtepuré og pyntet med bacon og parmesan.
Tomatsalat med stegt feta
Ved at tilføje den stegte feta bliver denne græske salat et helt måltid i sig selv. Salaten bliver bedst, når tomatsæsonen er på sit højeste.

Torsketournedos
Torsketournedos med sprød panade, squashsauté og tomatragout. Kan også serveres som hovedret til to personer, evt. med lidt frisk pasta.

Vol au vent med svampe
Små butterdejstarteletter fyldt med cremet svampesauce. Gode som forret eller som en del af tapasbordet.