Forretter

Asparges med parmaskinke

Asparges med parmaskinke

En lille, hurtig og lækker forret, på grillen eller på panden. De små spid kan også serveres som pynt og tilbehør til hovedretter, f.eks. en pastaret.

Auberginer med parmaskinke og ost

Auberginer med parmaskinke og ost

Lækker italiensk inspireret forret. Rullerne er også gode som tapas.

Bønnesuppe a la Petros

Bønnesuppe a la Petros

Græsk bønnesuppe med frisk landbrød. Det er meget vigtigt at bønnerne står i blød natten over.

Dampede muslinger

Den helt klassiske som man aldrig går fejl af.

Gedeost med tomat og basilikum

Gedeost med tomat og basilikum

Gedeost bagt med tomat og basilikum. God som forret eller en lille lækker ting på en buffet.

Gittes ørredsalat

Ørredsalat m. rygeost - mums. Serveres med et stykke godt lyst brød.

Grillede Black Tiger rejer

Grillede Black Tiger rejer

Dejlig eksotisk/fremmedartet og fyldt med smagsnuancer, vi normalt ikke kommer ud for.

Grillede figner og meloner

Grillede figner og meloner

I denne ret er peber en ingrediens og ikke et krydderi. Retten kan også serveres som dessert.

Hvidløgssuppe

En lækker forret til dem der kan lide hvidløg.

Kinesisk suppe

Kinesisk suppe

En kinesisk suppe med en spændende smag. Meget nem at tilberede.

Krebsehaler med grønne asparges og dild sabayonne

Krebsehaler med grønne asparges og dild sabayonne

En lækker og hurtig forret. Kan laves med rejer i stedet for krebsehaler.

Laksetatar på brødstave

Laksetatar på brødstave

Laksen er råmarineret i lime, salt og sukker, og har fået et ekstra pift med chili og koriander. De små laksemadder er også rigtig gode som tapas.

Legeret champignonsuppe

Legeret champignonsuppe

En varm suppe til en kold vinterdag. Server et godt stykke brød til.

Parmaskinke trompeter

Parmaskinke trompeter

Parmaskinke fyldt med en lækker avokadomos.

Ristet brød med lakserillette på fyldig salat

Ristet brød med lakserillette på fyldig salat

"Lakseæg" på en bund af salat m. bacon og asparges.Serveres evt. med lidt nye kartofler.

Røget ørredtårn med gedeost

Røget ørredtårn med gedeost

Serveret med citroncreme og ristet rugbrød.En ret vi lavede ud fra princippet "tøm et køleskab".

Saganaki muslinger

Saganaki muslinger

Muslinger smager altid godt og er nemme at tilberede. Her serveret med en lækker tomatsauce og drysset med feta.

Skaldyrsrisotto

Skaldyrsrisotto

En forret der vil vække lykke. Serveres med hummerbisque og frisk kørvel.

Stegte kammuslinger og rejer med ærtepuré

Stegte kammuslinger og rejer med ærtepuré

Stegte kammuslinger og tigerrejer serveret på ærtepuré og pyntet med bacon og parmesan.

Tomatsalat med stegt feta

Ved at tilføje den stegte feta bliver denne græske salat et helt måltid i sig selv. Salaten bliver bedst, når tomatsæsonen er på sit højeste.

Torsketournedos

Torsketournedos

Torsketournedos med sprød panade, squashsauté og tomatragout. Kan også serveres som hovedret til to personer, evt. med lidt frisk pasta.

Vol au vent med svampe

Vol au vent med svampe

Små butterdejstarteletter fyldt med cremet svampesauce. Gode som forret eller som en del af tapasbordet.