Hovedretter

Andebryst med timianglaserede valnødder
De søde glaserede valnødder går rigtigt fint sammen med andebrystet. Serveres med bagte auberginer med tomat og parmesanost.

Appelsinbagt laks
En alternativ måde at serverer laks på. Serveres med en lækker appelsin/fennikelsalat.

Bagt helleflynder med muslingepanade
Helleflynder bagt med muslinge-kørvelpanade, muslingesauce og lakserogn. Kan også bruges som forret, og laves med andre slags fisk.

Bagt lange med basilikum panade
Serveres med lun tomatsalat og små nye kartofler. Kan også laves i mindre portioner og bruges som forret.
Bagt rødtunge
Med kryddersmør, grønne bønner og blommesauté. Server med små nykogte kartofler og en blandet grøn salat.

Benløse fugle med rosiner, pinjekerner og parmesan
I det italienske landkøkken har man en lang tradition for at fylde schnitzler af forskellig slags med smagsgivere som skinke, parmesan og pinjekerner. Serveres med årstidens letkogte grøntsager og små saltbagte kartofler.

Chateaubriand med Karl Johan svampe i parmasvøb
En meget elegant gæsteret. Serveres med en utraditionel og smagfuld salat med balsamico svesker og rucola.

Chili- og hvidløgsmarineret hellefisk
Delikat smag - nem at tilberede. De friske asparges kan evt. vendes i lidt olie på en varm pande.
Chilimarineret Culotte
En lidt anderledes måde at tilberede en culotte på. Til culotten serveres en lækker rødvinssauce.

Confiteret and
Confiteret and er virkelig lækkert og mørt. Opskriften kan laves både med andebryst og andelår.
Culottesteg med hvidløg
Den klassiske culottesteg, der smager godt hver gang, serveret med langtidsstegte tomater, bagte hvidløg, saltbagte kartofler og sennepssauce.

Fyldte græske tomater
Med græske kartofler og tzatziki. Undlades kartofler og tzatziki kan tomaterne bruges som forret.

Hjemmelavede forårsruller med ris og karrysovs
Hjemmelavede forårsruller med kylling og rejer, serveret med med ris og karrysovs. Fyldet kan også laves med hakket oksekød eller frisk fisk.

Hønsekødssuppe
Hjemmelavet hønsekødssuppe er en ægte vinterklassiker. Her lavet med lidt ekstra krydderurter, der giver suppen et ekstra pift.

Italiensk paneret kyllingefilet
Italiensk inspirerede kyllingefileter serveret med en lækker salat af revet rødbede og et godt stykke groft brød.
Kartoffelbagt filet royal med kaperssauce
Mørksej bagt med krydret kartoffelmos og kaperssauce. Server med godt brød og en tomatsalsa med feta.

Laksesteaks med pestosauce
En delikat og anderledes måde at serverer laks på. Serveres med frisk pasta og bagte eller stegte grøntsager.

Lammekølle med persillesovs og hvidløgscreme
Lammekølle stegt på panden. Serveres med persillesovs, hvidløgscreme, bagte løg og sukkergulerødder.

Lun sprød kartoffelsalat
En god og spændende kartoffelsalat der kan serveres til næsten alt.

Lynstegt andebryst
Marineret i ingefær og soya. Serveres med lynstegte grøntsager og ris.
Ovnbagt fisk fra øen Spetsai
Som navnet antyder, kommer den oprindeligt fra den skovklædte ø Spetsai, som er en af de fire Saroniske Øer syd for Athen.

Pizza med svampe og æble
En klassisk pizza med et twist af Danmark.
Rosmaringrillet svinemørbrad
Svinemørbrad på grill med lækre grillede æbler.
Salat af grillede nye kartofler med sennepsfrø og tabasco
En nem lille ting til grillen, når den alligevel er i gang.

Salat med tigerrejer
Denne salat kan også laves i mindre portioner og bruges som forret.

Struds med æble og appelsin
En lækker strudsesteg med æble, appelsin og nødder. Serveres med aspargeskartofler, grønne bønner og en sauce lavet af the og portvin.
Strudse-frikadeller
Prøv en gang struds - Det er lige så lækkert som oksekød.

Svinemørbrad på grill
Hurtig og nem ret på grillen med jordbærsalat og grøntsagsspyd.

Timianstegt roastbeef
Timianstegt roastbeef med ovnbagte rodfrugter, Trompette de la Mort sauce og dampede porrer/forårsløg.

Vinmarineret vildtsteg
Server evt. med kartofelskiver, asparges og stegte svampe. Andre dele af vildt, f.eks. yderlår, bov eller højreb kan også bruges, men bør da ligge i marinade i 1-2 uger.
Ørredfilet med tomatpesto
Ørred med hjemmelavet tomatpesto. Serveres med fyldte portobellosvampe og pasta med mild chilifløde.